onsdag 31 augusti 2011

Höga krav.

Jag har en förmåga att sätta allt för höga krav på mig själv. Det har jag alltid gjort och kommer antagligen alltid att göra. Sedan mår jag mer eller mindre dåligt om jag inte når upp till dem. Det är en av mina sämsta sidor - att aldrig vara nöjd.

Just nu kämpar vi med lite hemma-projekt och jag mår ständigt dåligt för att det aldrig blir klart - vill att huset ska vara klart, fint och snyggt. Fläckfritt. Det ska också vara välstädat och fint inrett. Bilen får också gärna vara ren och städad.

Jag vill även ha en vacker och mysig trädgård. En sådan man ser i inredningstidningar - lummig, vild-vuxen men välskött. Dessutom skall vi i familjen vara fina också. Jag vill vara smal och vältränad, bära nya, fina, moderiktiga kläder vara snyggt sminkad och se fräsch ut. Jag vill att familjen skall se välklädd ut, kläderna ska vara rena och strukna. Dessutom skall hunden vara fin i både klor och päls, snäll och väluppfostrad .

Jag vill vara den bästa mamman i hela världen, räcka till, ställa upp och bry mig om. Ha all tid i världen! Familjen skall äta från grunden hemlagad mat - nyttig och gärna gjord på ekologiska råvaror. Det skall finnas lunch-lådor, och bröd och småkakor skall vara hembakat.

Jag vill ha tid att umgås med familjen, resa runt jorden och ha massor av pengar. Vara duktig på jobbet och satsa på karriären. Jag vill tjäna mycket pengar - kunna köpa saker.

Jag vill känna mig smart och allmänbildad, gå kurser och vidareutbilda mig. Helst skulle specialistutbildningen redan vara gjord...

Jag vill vara snäll och generös. Alltid trevlig och tillmötesgående. Och jag vill leva ett aktivt och givande liv med mycket vänner och social tillvaro.

Jag skulle kunna fortsätta i en evighet. Inte konstigt man känner sig trött i bland...

Näst intill perfekt..?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar