fredag 17 juni 2011

John Blund.

I natt var John Blund snäll emot oss. Eskil hade magknip i går kväll och bara skrek och skrek - jag var helt säker på att vi skulle få en natt utan sömn, men så blev det inte. Vi sov gott och vaknade varannan timme för mat, och dessutom tog vi oss en sovmorgon. Ända till halv tio faktiskt.

Skönt att magknipet har släppt, man känner sig så maktlös när man inte kan hjälpa. Amma, vyssa, sjunga, trösta, klappa, krama, pussa, byta blöjan, massera och inget hjälper... Dessutom är han väldigt glupsk och sväljer mycket luft när han äter och svår-rapad vilket ger ännu mer ont i magen.

I dag är vårt största problem ett myggbett på lille E´s näsa och för små kläder - han har redan växt ur sina första plagg.

Nu hoppas vi att det onda i magen försvinner och att det fortsätter så, och från och med nu är det jag som undviker lök helt.

Kläder som sjunger på sista versen.

Ha en fin dag alla, vi ska njuta av regnet med mys i soffan. Men först en promenad med Moltas.

1 kommentar:

  1. Ett tips vid magknip är att ta till tops knepet eller temp att man bara in lite så lättar det på tryck och luft och knipet ger med sig rädda oss ett par gånger..sen kolik greppet har ni säkert hört talas om ? Kram och gud så söt han är

    SvaraRadera